Skijalište Francuska Alpe D Huez GARANTIRANO iz Splita

Skijalište Francuska Alpe D Huez Splita autobusom

Datum: 06.-13.01.

O DESTINACIJI:


Skijalište ALPE D HUEZ : 250 km povezanih staza, 2 snowparka, staza za noćno skijanje, Sarenne ski spust – 16 km staza, boardercross staza , je jedno od najpoznatijih Francuskih ski centara. Samo mjesto ALPE D HUEZ se nalazi na 1860 m nadmorske visine, od kuda idu staze sve do 3330 m (glečer). Također staze idu i ispod mjesta sve do 1250 m nmv. Samo mjesto je pravi mali Alpski gradić s dućanima, barovima, restoranima, bazen, klizalište, sportska dvorana…..

CIJENE/SMJEŠTAJ:


Skijalište Francuska Alpe D Huez Splita autobusom
RESIDENCE ALPE D HUEZ
Apartmani se nalaze u mjestu Alpe d Huez i sasvim su blizu skijaških staza. U mjestu se nalazi mnoštvo barova, trgovina i ostalih zabavnih sadržaja. U blizini je otvoreni bazen.

Dostupne smještajne jedinice: Cijena od
Studio 4 apartman 2540 kn
2 sobni apartman za 4 osobe 2640 kn
2 sobni apartman za 6 osoba 2540 kn

RESIDENCE L’OURS BLANC
Apartmanska kuća Ours Blanc smještena je u srcu Alpe d’Hueza. Kombinirajući tradiciju i modernost, uklapa se u planinski krajolik i nudi potpuno opremljene apartmane s toplim, suvremenim dizajnom interijera i pogledom na dolinu ili planine. Stazama možete pristupiti za 5 minuta zahvaljujući besplatnom prijevozu ili 250 m pješice do staze.
U neposrednoj blizini što više u samoj zgradi nalazi se oktogon sa trgovinama, suvenirnicama i klubovima. Isto tako nalazi se tik do klizališta i 40 m od vanjskog bazena.

Dostupne smještajne jedinice Cijena od
studio 4 3240 kn
2 sobni apartman za 5 osoba 3290 kn
3 sobni apartman za 7 osoba 3540 kn

RESIDENCE LES MELEZES
Rezidencija se nalazi u predjelu Les Bergers na manje od 300 m do žičare i trgovačkog centra Les Bergers.

Dostupne smještajne jedinice Cijena od
2 sobni apartman za 4 osobe 3240 kn
2 sobni apartman za 6 osoba 3140 kn

RESIDENCE LES BERGERS 4*
Les Bergers je rezidencija sa 4 * smještena 100 metara od ski-liftova. Nudi apartmane s balkonima , otvoreni , grijani bazen i 2 saune.

Dostupne smještajne jedinice Cijena od
1 i pol sobni apartman za 4 osobe 3440 kn
2 i pol sobni apartman za 6 osoba 3440 kn

Skijalište Francuska Alpe D Huez Splita autobusom Plan putovanja

Polazak autobusa iz Splita u petak 05.01.2018. u popodnevnim satima.
Radi ograničenog prtljažnog prostora u autobusu molimo Vas da uzmete maximalno slijedeće: 1 putnu torbu, 1 torbu za skije/snowboard, 1 torbu za pancerice/buce.
Višak prtljage nećemo moći prihvatiti, te Vas molimo da se držite toga.
Na polazak autobusa molimo Vas dođite najkasnije 30 minuta prije pokreta, javite se vodiču autobusa, te se sjednite na svoje mjesto (sjedala su numerirana, plan sjedenja se nalazi na vratima autobusa)
Molimo Vas da se držite plana sjedenja.
Posebna sjedala u busu su moguća ali uz prethodnu rezervaciju u agenciji.
Točan termin i lokaciju polaska busa ćete dobiti na mail 5 dana prije putovanja, kao i ostale pune obavijesti (ime vodiča, kaucije, boravišne taxe, ski škola, animacija….).
Noćna vožnja kroz Sloveniju i Italiju s usputnim stajanjima za pauzu, računajte okvirno svaka 3.30-4 h se radi pauza.
Ulazak u Francusku u jutranjim satima u subotu, te stajanje za shopping u trajanju cca 2 sata (ovisno o dolasku, te vremenskim uvjetima na skijalištu)
Lokacija za shopping je u Brianconu, te tu možete kupiti sve potrebne namirnice, ali također na skijalištima ima svih mogućih trgovina.
Nastavak vožnje prema Alpe d Huezu, te dolazak oko 16.00-16.30, check in po apartmanima, podjela ski karata…. Sve informacije oko check-in-a ćete dobiti od vodiča autobusa putem.
Tijekom boravka imati ćemo organizirana druženja na raznim meeting pointima i večernja druženja, sve informacije ćete dobiti od našeg vodiča na licu mjesta.
Subota na dan odlaska – polazak autobusa u jutarnjim satima (između 10.00 – 11.00 sati) nakon povrata ključeva apartmana, pregleda apartmana, te ukrcaja prtljage u bus.
Stajanje za shopping u Brianconu, te nastavak vožnje prema Hrvatskoj.
Dolazak u kasnijim večernjim satima.
Molimo Vas ne zaboravite slijedeće: Osobnu iskaznicu ili putovnicu za prijelaz granice / policu putnog I zdravstvenog osiguranja

Ostalu ponudu za skijanje pogledajte ovdje

Skijalište Francuska Alpe D Huez Splita autobusom

Kontakt formular

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Vaš telefon

  Ukupan broj osoba (obavezno)

  Odraslih

  Djeca

  Vaša poruka

  Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti