Ulaznice za Ligu prvaka 2020 karte

Ulaznice za Ligu prvaka 2020 karte

Ulaznice za Ligu prvaka 2020 karte

UEFA Lige prvaka je najprestižnije europsko natjecanje koje se igra među elitnim klubovima kontinenta. Klubovi koji su osvojili ovaj turnir stavljaju svoje ime na stranice povijesti. Natjecanje je osnovano 1955. i do sada je imalo 22 pobjednika. Najuspješniji tim turnira je Real Madrid koji je osvojio turnir 10 puta, a usko slijedi talijanski AC Milan koji ima 7 pobjeda u svoje ime.

Godine 1992. “Europski kup” promijenio je svoj format kako bi postao “Liga prvaka”. Svake se godine natjecanje sastoji od 32 kvalificirane ekipe iz cijele Europe, uključujući i pobjednike europskih ‘velikih 5’ liga (španjolski, talijanski, engleski, njemački i portugalski – koji se usko surađuje s francuskom ligom). Svake godine konačni turnir je domaćin u nekom drugom europskom gradu. Nijedan tim u ligi Lige prvaka nije uspio obraniti trofej. Tri dobitka u nizu ili pet pobjeda trofeja tijekom godina omogućuju pobjedničkom klubu trajno održavanje trofeja. Samo su pet klubova uvršteni u ovaj ekskluzivni popis: Real Madrid, Ajax Amsterdam, Bayern München, AC Milan i Liverpool FC.

Kolektivno, španjolski klubovi osvojili su turnir 14 puta, dok su talijanski i engleski klubovi kolektivno osvojili 12 puta.

Za ostalu našu ponudu kliknite ovdje

Ulaznice za Ligu prvaka 2020 karte

Za detaljnije informacije i kupovinu karata kliknite na sliku ispod

Looking for Champions League Tickets? Great prices and 100% personal service

Kontakt formular

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Vaš telefon

  Ukupan broj osoba (obavezno)

  Odraslih

  Djeca

  Vaša poruka

  Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti