Zipline adrenalinska avantura Omiš

ZIPline vam pruža do 3 nezaboravna sata zabave i prekrasne prirode. Zipline je adrenalinska zabava gdje se gosti spuštaju kroz kanjon niz čelično uže, osigurani pojasom. Avantura također uključuje obuku i kratku šetnju prirodom.

Zipline adrenalinska avantura Omiš

Zipline adrenalinska avantura Omiš

Check our new site for tours and excursions here! 🙂

Zipline je adrenalinska zabava gdje se gosti spuštaju kroz kanjon niz čelično uže, osigurani pojasom. Avantura također uključuje obuku i kratku šetnju prirodom.

Zipline se nalazi 3km od Omiša, u kanjonu rijeke Cetine i sastoji se od 8 žica ukupne dužine 2100m. Ovisno o veličini grupe ZIPline vam pruža do 3 nezaboravna sata zabave i prekrasne prirode.

Zipline adrenalinska avantura Omiš
Prije početka izleta, grupa se nalazi u agenciji gdje se upoznaju s vodičima i potpisuju izjave.

Do starta i natrag je organiziran prijevoz našim kombijem. Prije početka, grupa odlazi do poligona za obuku i svaki gost dobije opremu. Tu se nalaze 2 kratke sajle, dužine 25m, na kojima vam vodiči pokazuju kako kočiti i ponašati se na sajli. Slijedi kratka šetnja do prve sajle, tijekom koje možete uživati u gotovo netaknutoj prirodi i u prekrasnom pogledu na kanjon Cetine. Prije svake sajle, jedan od vodiča vam demonstrira spuštanje, dok vas drugi vodič pričvršćuje i daje vam upute. Na drugoj sajli vas dočekuje prvi vodič i na taj način prolazite svih osam žica.

Kraj ZIPline-a se nalazi 50m od ceste, gdje vas ponovno čeka naš kombi koji vas vozi natrag u Omiš.

Također možete ići osobnim vozilom iz Omiša i ostaviti ga u blizini cilja, gdje se nalazi restoran „Kaštil Slanica“, u kojem možete ručati nakon izleta.

Cijena
Cijena iznosi 400HRK = 55€
Cijena transfera Split Omiš- Split 100HRK/osobi

Check our new site for tours and excursions here! 🙂

Zipline adrenalinska avantura Omiš

Kontakt formular

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Vaš telefon

  Ukupan broj osoba (obavezno)

  Odraslih

  Djeca

  Vaša poruka

  Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti